Oru kandi külade infost

Staažikad orukad juba teavad, et Oru piirkonna infoga saab kõige operatiivsemalt kursis olla Linnamäe Arenguseltsi (LAS) FB lehe või kodulehe las.ee kaudu.
👉Mitmel tegusal külal olemas ka oma FB-lehed – Keedika, Jalukse, Ingküla, Salajõe, Niibi, Vedra, Mõisaküla, Soolu, Saunja, Kärbla.
👉LASi kodukal on teemaleht UUELE ELANIKULE, kust leiab kohaliku teabe A ja O päris võõrana siiakanti kolinud pere, et kogukonda sisse sulamine võimalikult mõnusalt kulgeks. Jagagem siis seda infopaketti oma uutele naabritele!

Sel suvel lisandus neile, kes veebiavarustes end väga koduselt ei tunne,
👉Linnamäe COOPi poe seinal asuv Oru kandi teadete infokast – kohalikku toidupoodi on aeg-ajal kõigil asja.
👉Üheks info saamise võimaluseks on ka Oru kandi külade meililist, kuhu aeg-ajalt laekub meeldetuletusi lähenevatest sündmustest, viiakse läbi tagasiside-küsitlusi jne. See võimalus on populaarne just nende seas, kes FB igapäevases virr-varris osaleda ei soovi.
❗Kuna paljud inimesed on lõpetanud hot.ee keskkonna kasutamise ja soetanud uue meiliaaadressi, siis juhul kui soovid jätkuvalt osa saada Oru kandi külade infokirjadest, anna sellest teada eve@las.ee.

🧡 Uudisena on avatud Oru kandi sõprade meililist!
Ka väljaspool Oru kogukonda on neid, kes soovivad meie kandis toimuvaga kursis olla – Oru kooli vilistlased, endised orukad, naaberkogukondade elanikud jne.
Ei muud, kui taas teavitus eve@las.ee ja infokontakt on loodud!