Linnamäe kontsertide päeval Mõisakülas – Siiri Sisask

Peale Campanelli kellademängu Oru Kultuurisaalis on kõik muusikahuvilised oodatud 31. juulil kell 17.00 pisikesse, aga tegusasse Mõisakülla, kus Urge talu aias viib meid mõnusale muusikalisele rännakule mitmekülgselt andekas ja armastatud lauljatar Siiri Sisask.

See kõik sünnib siin ja kohapeal. Ja tahab tulla… Oma koju.

Siiri Sisask on tegutsenud filmi- ja muusikalinäitlejana ning esinenud muusikalavastustes. Vaid mõned näited meenutuseks: “Arabella, mereröövli tütar”, “Karoliine Hõbelõng”, “Naerata ometi”, Taarka”, “Marleen”, “Cabaret”, “Sugar”, “Evita”. Ta on teinud koostööd selliste muusikaliste kollektiividega nagu “Ruja”, “Vitamiin”, “Ultima Thule”, “Metsatöll”jpt. Soolokontserdid on viinud Norrasse, Ukrainasse, Šveitsi, Argentiinasse, Saksamaale, USA-sse, Mongooliasse jne., jne. Lisaks on ta välja andnud mitu raamatut, esitlenud näitustel oma maaliloomingut.

Saates “Lood ja laulud” on Siiri Sisask öelnud: “Meis kõigis on midagi, mida võiksime üle vaadata ja võib-olla veidi enam mõelda, et me ei ole ikkagi siin ilmas päris üksi. Et meist sõltub palju ja tegelikult igast sõnast sõltub palju.”

Tema muusikaline sõnum on kokku liitnud lauluväljakutäie eestimaalasi.

Ja mõjub samas ka väga sügavalt ning isiklikult puudutades. Nagu väljendaks just Sinu mõtteid ja tundeid…

Versioon ühest tema esimesest klaveri saatel loodud ja kiiresti tuntuks saanud palast “Ma ei maga, ma ei söö”. Muide, algselt oligi loo nimi “Sellel õhtul”

Sume suveõhtu ja hea muusika.

Oled oodatud.

Linnamäe kontsertide päeva toetavad: Eesti Rahvakultuuri Keskus , Kohalikuomaalgatuse programm, Eesti Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp, Lääne-Nigula vald ja Linnamäe Arenguselts.