Oru OTT tähistab oma esimest sünnipäeva!

Aasta tagasi, täpsemalt 14. juulil kogunesid Linnamäe teeristi turuplatsile kohalikud ettevõtlikud inimesed, et alustada Oru OTTi igareedeste kaubakohtumistega. Väikese ülevaate esimesest Oru OTTist leiad SIIT. Lääne Elu kajastas toimunut NII.

Sügisvihmade eest LASi majja kolides sündis toidu-OTTi tegemiste kõrvale väike õeke – hobitegevusi koondav Oskuste OTT. Lisaks on ühiselt korraldatud Maal elamise päeva Sügislaata, Jõulu- ja Kevadlaata.

Aastaring on täis saamas ja nii tähistab Oru OTT 19. juulil oma esimest sünnipäeva!
Kõigil lastel ja lapsemeelsetel on võimalus batuudil hüppama ja jätsi limpsima tulla!
Ilusate sünnipäevahindadega muidugi!
Sünnipäevapidu toetavad kohalikud ettevõtjad Peoparadiis ja Icekriim!
KOHTUMISENI 19. juulil 17.00 Linnamäe teeristi turuplatsil!