Kadrihõnguline Oskuste OTT

Esimesel, kadrihõngulisel Oskuste OTTil Linnamäel, LASi maja II korruse peeglisaalis õmmeldi, heegeldati, punuti makrameed, harjutati kitarri ja karmoškat, uudistati üksteise tegemisi, vahetati kogemusi ja teadmisi. Tekkis uusi ideid, mida kauplemise, käsitöö ja pillimängu kõrval veel võiks reedeti ette võtta – miks mitte koos kokkamist!

Isetegemise rahulolu- ja rõõmutundes olid väiksemad

ja väheke suuremad osalised

Eeskuju inspireerib…

Samal ajal käis ka allkorrusel tõsine toidu-OTTi müük

Siin-seal võis kohata mõnd eriti armsat ja kelmikat Kadrit!

Oma päevade natuke erilisemaks tegemine on alati enda kätes – viitsid kodunt välja tulla või mitte, viitsid miskit ette võtta või mitte. Natuke sättimist ja muidu tuttavat OTTi kadririietes kohates läks kohe suu naerule!

Mängutuppa Sigridiga mängima tulnud poisipõnnid ei tahtnud koju minekust kuuldagi.
Muidugi juhtus, et mõni osaleja pidi viimasel hetkel loobuma – elu sõidab ikka aeg-ajalt plaanidesse sisse. Aga Oru Oskuste OTTiga on algus tehtud ja esimesest korrast jäi tunne, et tegutseme hooga edasi!

Kohtumiseni järgmisel reedel, 1. detsembril kell 16.30-18.30. Tegelikult määrame lõpuaja ise, sest juba esimesel korral tuli selline tuhin peale, et kuidagi ei raatsinud näputööd käest panna ja ära minna.

PANE TÄHELE! 8. detsembril Oru OTTi ja Oskuste OTTi ei toimu, siis valmistume 9. detsembril Oru Kultuurisaalis toimuvaks Oru OTTi Jõululaadaks.

Kui ka Sina soovid Oru OTTile kauplema ja/või Oskuste OTTile lemmikhobiga tegelema tulla, anna teada5667 9002 või eve@las.ee.