Meie Kertu

Alates LASi maja Linnamäel avamisest 2018. aasta kevadel on siin oma tasasel ja usinal moel töötanud kohalik juuksur Kertu Tammai.

Kuna Kertu töötas enne Linnamäele tulekut Tallinnas, oskab ta tänaseks öelda, et maal elavad rahulikud ja natuke isegi konservatiivsemad inimesed – sinist ja rohelist juuksevärvi ning punkarisoengut väga tellitud ei ole. Linnainimestel on ikka tunduvalt ekstreemsemaid soove, samas kui maakohas eelistatakse lihtsalt ja mugavalt hoolitsetud välja näha.

Nii kümmekond klienti on talle algusest peale truuks jäänud, aga ega Kertu töö puuduse üle kurta saa. Tema juurde on järjekord mitu nädalat pikk ja tõenäoliselt sellest tingituna on klientide hulgas mehi vaid veerandi jagu. Käib ju meestel juukslasse mineku planeerimine tihtipeale nii: “Kas täna saan tulla?”

Kertu kliendid on valdavalt kohalikud Oru kandi inimesed – seega on tegemist tõelise kogukonnateenusega!

Mis teeb ühele maajuuksurile kõige rohkem rõõmu?

Kertu: “Klientide hea tagasiside on väga südantsoojendav ja väärtuslik. Kui inimene lahkub õnnest särava näoga või kirjutab väheke hiljem, et see, mida tegin, oli täpselt see mida soovitud! See annab jõudu ja kindlustunnet, et oskan ja teen õiget asja…”