Maalinäitus Linnamäel, LASi majas

Wana kooli kohviku saali on mõnda aega kaunistanud värvirõõmsad lille- ja ka meremaalid Oru kandi juurtega hobikunstnikult Inge Krasnikovilt.

Lõuendile jäädvustatud ilusaid hetki saab igaüks omale koju või ainulaadseks kingituseks osta. Hinnad väga taskukohased – vahemikus 10-25 eurot.

Kunstnikust:

Olen Linnamäe küla Maande talu perepoja August Tamme tütar Inge. Sündinud ja kasvanud küll Tallinnas, aga suveti ikka isaga Maandel külas käinud.

Sellest on küll palju aega möödas, aga varasest lapsepõlvest on meelde jäänud selline seik. Kord tuli juttu isa vennast Elmar Tammest, kes vanaisa Toomase järel Maande talukoha päris. Olin täiesti segaduses, et kes too veel on!? Lõpuks taipasin, et jutt käib onu Elmarist… Kodus kutsuti teda ikka Maandi Elmariks ja minu isa Kustaseks…

Lõpetasin Tallinna 46. keskkooli, see oli kunstikallakuga kool. Kunsti õppima pani mind isa.  Esimese klassi joonistamise hinded läksid meil küll isaga kahasse, aga lõpuks sündis kindel otsus, et tuleb ise kunstiringis õppima hakata ja nii läks. Üheksandast klassist siis juba kunstiklassis. Ma ei ole küll töötanud kunstiga seotud erialal, aga oma teadmisi, oskusi olen saanud kasutada pea kõigis töökohtades. Kümmekond aastat tagasi viis elutee mind Võhmasse ja seal avastasin küünlavabriku kunstiringi. Praegu seda ringi küll enam pole, aga sain sealt päris hea koolituse. Maalimise hoog ja tuhin on mul siiani sees – näitusel on töid nii 2022 aasta kevadest kui ka varasemast ajast. On natüürmorti, mere- ja maastikuvaateid. Kui soovid osa minu loomingust oma kodu kaunistama, on mul selle üle ainult hea meel, tänutasud on sõbralikud.