Jõulud said hoo sisse

Laupäeval, 17.12 toimus Linnamäel meeleolukas jõulupidu. Sellel korral tuli tõdeda, et saal ei ole meil kummist ning kahjuks kõik ei mahtunudki peole. Õhtu jooksul arutleti nii mitmeski seltskonnas, et kas sellel saalis ongi üldse enne olnud nii suurt pidu, kus osaleb korraga 100 inimest. Showprogrammi esitas Noorte Muusikaliteater, kelle etteasted olid nii võimsad, et kohati oli isegi kananahk ihul. Tantsida sai nii, et jalatallad villis, DJ Cozzo juba teab, mis publikule peale läheb ning tema peale saab alati loota, et pidu on ikka oma nimetust väärt.

Pidulised arvestasid õhtujuhtide sooviga ning jätsid seinad veel püsti, lootuses et uus pidu on siiski juba uues saalis.

Jõulupeo korraldamisel olid abiks Oru Spordiklubi, Oru Selts ja Linnamäe Arenguselts. Aitäh suurepärasele korraldustiimile – Kerda Ledis, Kaja Loorens ja Tiina Laurand!

Väike pildigalerii jõulupeolt.