Jalahooldusstuudio Elke Kaar

🦶 Olen jalahooldusspetsialist Elke ja soovin Sulle pakkuda parimat nõu ja teenust probleemsete jalgade hooldamisel!

💡 Tänu Töötukassa toele on mul olnud võimalus avada oma Jalahooldusstuudio Linnamäel, Kooli tee 2 (LASi Majas). Jalahoolduse juurde tõi mind eelkõige mure enda jalgadega ja hiljem õppides ja teadmisi omandades, tekkis soov aidata ka teisi erinevate jalaprobleemidega inimesi.

🧠 Oma teadmised olen omandanud Jalaravi Kliinikus ning täiendan ennast pidevalt erialaselt, olen Eesti Jalaspetsialistide Seltsi liige. Minu poolt pakutavad teenused sisaldavad nii tavahooldust kui probleemsete jalgade hooldust. Tegelen jalalaba probleemidega, nagu näiteks sissekasvanud küüned, jalalõhed, konnasilmad, soolatüükad ja varbaküünte deformatsioonid. Pakun laia valikut kvaliteetseid tooteid ja teenuseid tagamaks Sinu jalgade parimat võimalikku hooldust.

🏡 Veel teostan jalahooldust koduvisiidina ja pakun teenust hooldekodudele. Jalahooldusstuudiost on võimalik soetada Saksa firma BAEHR, Hellmut Ruck (looduslikku päritolu), DemycoMed ja Sanamed sarja professionaalseid jalahooldustooteid. Olemas on ka kinkekaardi soetamise võimalus.

📩 Rohkem infot teenuste ja hinnakirja kohta leiad kodulehelt Jalahooldusstuudio.ee.

🙏 Olete alati oodatud!