Linnamäe Lilleliseks!

Teisipäeva hilisõhtul vuras lisaks Oru OTTi Kevadlaadal toodule veel üks koorem Kareka aiandi kauneid lilletaimi ja ampleid Linnamäe poole.

Jätkus nii Linnamäe Noortekeskuse

kui ka LASi maja peaukse rõdule, ORUMERi ette ja Maali maja kastidessegi

Eile sättisid staažikad ampliriputajad Kellian, Brite ja Arnold seekord kontrastselt punase-valgekirjud lillesülemid Linnamäe peatänava konksukeste otsa.

Käru, millel juba nädala pärast saab olema kastmisvee tünn, sättis kasutuskorda kohalik kuldsete kätega mehhaanik Allan Mustkivi.

Sel aastal lööb iganädalases Linnamäe peatänava amplite kastmises kaasa taas viis tegusat Linnamäe leibkonda – juba vanade tegijate Kellian Koit, Tõnis Notton, Raivo Priske, Leelo Paju pered ja uustulnukatena Veskikivi pererahvas Ivo ja Õie.

🙋‍♀️Järgmisel aastal ootame kaasa lööma veel uusi kastjaid (anna panustamissoovist julgesti Evele märku!), et mõned vanemad tegijad puhata saaks ning Indrek Loorensi algatusel ja Linnamäe Lihatööstuse toel sündinud ilus vabatahtlikule tööle tuginev traditsioon võiks jätkuda.

❤️Nii need istutused siis kastjate hoole ja armastuse ning jahutavate veesõõmude abil meie kõigi rõõmuks lopsakamaks ja tihedamaks kosuma hakkavad!
☀️Ilusat suvise kevade jätku!