Oskuste OTT Linnamäel, LASi majas reedeti alates 16.30

Mis oleks kui inimesed, kes midagi oma kätega teha oskavad ja kodus seda nagunii hea meelega teevad, tulevad juba tuttavaks saanud Oru OTTi ajal reedeti, alates 16.30 paariks tunniks LASi majja ja teevad sedasama KOOS!

💖Nii saab teiste tegemisi uudistada, nippe õppida ja miks mitte mõnest põnevast hobist inspireeritud saada – ehete valmistamine, kitarri tinistamine, Haapsalu salli või sokikanna kudumine, origami, käsitöökaartide ja ilukirja tegemine, makramee punumine, akvarellidega värvimine, õmblemine, tikkimine, kasvõi karmoška mängimine jne.

💖Avatud on mängutuba

💖Ja Linnamäe Noortekeskus!

💖Oodatud on KÕIK, lähemalt ja kaugemalt, nii tegijad kui niisama uudistajad!

⭐II korrusel fotonäitus “KOLLANE”

👉Kui ka Sina soovid Oru OTTile kauplema ja Oskuste OTTile lemmikhobiga tegelema tulla, anna teada📞5667 9002 või eve@las.ee.

💖 Oru OTTi kaupade nimekirja leiad reedeti nagu ikka siit

Esimesel Oskuste OTTil toimetati nii:

Mida Sulle meeldib oma kätega teha? Tule teeme seda koos!