Arengupäev aktiivsetele kodanikele!

09. septembril 2023 kell 10.00-16.30 toimub Noarootsis, Noarootsi Käsitöökojas arengupäev vabaühendustele teemal „Räägi kaasa – kus, kuidas ja kellega?“.

Haapsalust Noarootsi ja tagasi on tellitud buss. Täpsem info saadetakse registreeritud osalejatele. Päeva juhib Tea Jänes.

Peaesineja on Kaisa Tamkivi. Kaisa on haridusejuht, keskmisest tundlikuma närviga kodanik, kogukonna eestvedaja ja kogukondliku koostöö kiirendi Anija Lüliti formaadi üks loojatest ja kahe Lüliti peakorraldaja. Kaisa on juba aastakümneid tegelenud vabatahtlikkuse ja kogukondade eestvedamisega, olles nii ise vabatahtlik, kui eestvedaja. 

Loe lisa ja vaata päevakava SIIT

Oodatud on Läänemaa vabaühedused ja aktiivsed kodanikud, kes soovivad kodanikuühiskonna arendamisse panustada. Sündmuse sisusse on suure panuse andnud Läänemaa vabaühenduste konsultant Maarja Läänesaar.

Registreeri end sündmusele kuni 01.09.2023 SIIN. Kohtade arv on piiratud. Sündmus on registreerunud osalejale tasuta!