Ja nad lähevad taas – Linnamäe jalgpallilaagrist

Juba mitu päeva on Linnamäe staadionil platsitäis jalkasõpru ringi triblamas. Treenerite Mikk Pärdi ja Miina Luigendi juhendamisel käib Erahuvikool Kratila järjekordne suvelaager!

Erahuvikool Kratila on jalgpalliklubi, mis pakub mitmekülgseid ja arendavaid treeninguid, mille läbi kasvatatakse häid jalgpallureid ning muidu tublisid ja sportlikke inimesi.

Linnamäel on spordilaagrite pidamiseks väga head tingimused.
Oru Spordiklubi (kontakttel. 512 1544 Kaja) hallatava jalgpalliväljaku kõrval asuvasse LASi majja (Kooli tee 2, tel. 5667-9002 Eve)

saavad trennilapsed vajadusel kotid-riided-jalatsid kuiva ja sooja tuua.

Wana kooli kohvik (tel. 523 3025 Kerlin) söödab samas LASi maja peeglisaalis kõigi kõhud kenasti täis

Ja siis nad lähevad taas…

Hoolimata vihmast ja tuulest harjutama sihikindlust ja meeskonnatööd, “iga ilmaga” hakkama saamist ja kõige selle läbi veel paremaks inimeseks sirgumist… Ilus.

NB! Treeneritele ja juhendajatele teadmiseks! Kui plaanis on mitmepäevane laager, võib tutvuda Linnamäelt 1,6km mööda kergliiklusteed ehk paraja jalutuskäigu või rattasõidu kaugusel asuva UusKalda Spordi- ja Puhkeküla kämpingumajakestes ööbimise ja mitmekesiste sportlike vabaajaveetmise võimalustega.
Ning kuumal suvepäeval saab Linnamäelt 6km mööda kergliiklusteed matkates Kirimäe saare supluskoha madalas ja soojas lahesopis natukenegi jahutust leida…

Ja ega see filmilik Roosta randki (23,6km Linnamäelt) teab mis kaugel ole.

Kokkuleppel sõidutab soovijaid sinna aega veetma bussijuht Margus
Kontakt: tel. 5340 8569, harabuss@gmail.com

Mida põnevat Oru kandis veel teha saab, vaata järele Linnamäe Arenguseltsi kodulehelt las.ee

Tere tulemast Linnamäele!