Linnamäe kontsertide päev 29. juulil – viies kontsert kell 20.00 Linnamäel, Muraka talus

Linnamäe kontsertide päeva lõpetame Linnamäe külas. Linnamäe on Oru kandi kõige suurem küla ning ühtlasi piirkonna keskus.

Kell 20 toimuval kontserdil avab oma uksed Muraka talu. Pererahvas kirjutab oma kodu tutvustuseks järgnevalt:
Juba rohkem kui 15 aastat tagasi otsustasime meie, Tallinnas õppinud ja töötanud noor pere, Läänemaale juurte juurde tagasi kolida. Muraka maatükist teadsime nii palju, et vene ajal oli siin lehma karjamaa olnud, kuid nende tegutsemisjälgi polnud enam ammu näha. Aegade jooksul oli maa täiesti võssa kasvanud. Juurimist ja planeerimist ootas krundil ees üksjagu, kuid noori inimesi see ei heidutanud, sest tulevasel kodul oli väga hea asukoht – kool ja lasteaed olid kiviviske kaugusel, samas säilis eraldatust asula keskmest. Ettevõtliku pereisa käe all on siia aastate jooksul tekkinud terve kompleks hooneid. Saunamaja sai oma pere jaoks lausa liiga suur ja seda rendime vahepeal välja.
Muraka talu kõrval asub Linnamäe tervise- ja discgolfi rada koos erinevate atraktsioonidega. Oleme seda üheskoos Oru Spordiklubi liikmete ja paljude teiste heade vabatahtlike abil rajanud ja arendanud. Kui sinna praegu vaatama minna, siis uskumatu ikka küll, mis kunagi ühest väikesest ideest aastatega välja kasvanud on. Liikumisaasta puhul kutsume sind, hea külastaja seda rada kõikide oma võimalustega kasutama.


Kell 20 algav kontsert on pikem, kui päeva eelmised. Nimelt mängib tantsuks ansambel Full House Band. Bändi repertuaaris on tantsumuusika klassikaks kujunenud hitid. Kontsert on pääsmega, mille hind on 10 eurot, alla 12-aastased (k.a) lapsed on prii sissepääsuga. Pääsmed on müügil kohapeal.

Muraka talu hoovil saab nii burgereid, kui koduseid küpsetisi, ei puudu ka kesvamärjuke.
Parkida saab Oru kultuurisaali ees, kooli spordiplatsil ning kooli ning lasteaia parklates.