Linnamäe peatänava amplitest

Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab – kakskümmend neli ilumeelega ja kodukandi heast väljanägemisest hoolivat inimest Linnamäelt, Vedrast, Saunjast, Ingkülast ja Keedikast toetasid (15.05 seisuga) Oru kandi keskuse – Linnamäe peatänava amplite soetamist. Üks hea soov tuli LASi arveldusarvele EE152200221064066050 koguni Tartumaalt!
Olge te tänatud – Leelo, Kaspar, Epp, Brit, Martin, Raivo, Tanel, Kait, Terje, Ruth, Ilmar, Liis, Milvi, Kertu, Anu, Agne, Kristina, Kaire, Kaja, Riina, Piret, Astrid, Elke ja Else – teie panuseta ei oleks alljärgnev võimalik olnud!

Nii oli ka sel kevadel põhjust amplite idee algataja Indrek Loorensi koduõuel ATV käru Oru kandi hea sõbra KAREKA aiandi ilu täis laadida. Kellian, Brite ja Arnold tuulist ning karget kevadõhtut trotsides meeskonnana peal ja “kalaputka” või vanemate inimeste mälu järgi “kaalumaja” juurest amplite riputamisega pihta hakata.

Nagu näha, tulevik on lootusrikas – uus põlvkond kodukaunistajaid on peale kasvamas…

Juhuslikult juhtus mööda veerema esimesel korral, 2021. aasta kevadel amplite ostu toetanud Linnamäe Lihatööstuse kaubik.

Tegime ära – 2023 🙂

Linnamäe kõige uuem elanik, mõned päevad tagasi teeristi kanti sisse kolinud kodanik Kurg hoidis toimuval hoolikalt silma peal. Näis üsna rahul olevat 🙂

Õhtul poole kümne paiku oli kõik valmis. Ja vaikne.
Hommikusi varaseid tööle-, mööda- ja läbisõitjaid tervitab juba natuke ilusam Linnamäe.

Aga see on tegelikult alles algus. Ees on järjekordne (tõenäoliselt) kuum suvi ja selle ühiselt soetatud ilu eest hakkavad taas vabatahtlikkuse korras hoolitsema 5-6 ümberkaudset pere – Kerda-Raivo, Ike-Maigi, Leelo-Andres, Tõnis-Viivika, Renek-Kaja, vajadusel Kellian-Indrek. Kastjate järjekord saab lähiajal paika.

Ning järgmisel laupäeval on plaanis juba järgmised kogukonna rahalisel toel ja vabatahtlike kaasaaitamisel tehtavad tööd – tõstukite ja kõrgel kuuse otsas turnivate kohalike meeste abil Linnamäe suure jõulupuu kaunistuste LASi majja suvekorterisse panemine.

Aitäh veelkord kõigile rahaliselt ja oma aja ning teotahtega panustanud abilistele! On väga-väga oluline, et kaasalööjate ring pidevalt laieneks. Nagu näha – koos tegutsedes saavad ka lootusetuna näivad asjad ikkagi tehtud.