Talgupäev Uugla mõisa juures

Teeb ikka südame soojaks küll kui Oru kandi omaaegse võimsaima mõisa õuel siginat-saginat näha on!

Mõisasüdame omanikud haarasid härjal sarvist ning korraldasid Uuglas lausa mitmepäevase meelelahutusprogrammiga talgud! Korrastustöödesse kaasati nii sõpru-tuttavaid kui ka külaelanikke ja üllatus-üllatus – “aastaajale kohaselt” oli avatud koguni suusamütside rändnäitus, mida esimest korda eksponeeriti 2018. aastal EW 100 ürituste raames Tallinna Matkamajas (Hopneri majas). Ütleb ju vanarahvaski, et rege rauta suvel. Mõeldud-tehtud!


Talgutel osalesid ka TEAM LEVI suusatajad Helle, Jaak, Villu, Eero, Olivar, Silvia. Oma karujõudu näitasid talgutöödel Männi Hendrik (Hendrik Naar), Risti Germo (Germo Aasna), Mõisatalli Ago (Ago Siiner), elegantsi lisasid Männi Rista, Passi Margot ja Risti Jaanika.
Ühise jõuga sai läbipaistvaks peatänav (allee) peahoone kadunud trepilt rõngastiigini ning Mõisalille Lea (Lea Vene) kaevuveega täidetud kümblustünn.
Oma panuse andsid ka Olevi Ülle, Aasa ja Aalo koos laste ning lastelastega.

On tunne, et Uugla mõisasüdame pererahva tegemistest kuuleme veel edaspidigi…