Piilama laadast

Möödunud laupäeval Oru Kultuurisaalis toimunud Piilama laada võib lugeda kordaläinuks. Nagu ütles aasta külaliigutajaks nomineeritud Janne Rau Jaluksest – üksi saab kiiremini, koos jõuab kaugemale. Tõsi ta on. Peakorraldajajad Oru Kultuurisaal, Linnamäe Arenguselts, Linnamäe Pihlaka talu ja Halukalur tänavad:

Aitäh Oru Kool – Andres KampmannRenno Silde ja Annika Raudkivi! Supertegus majahaldjas Leili Küünarpuu, laadakohviku perenaised Terje Kadakas ja Riina Randver-Sõer, “igalpoololenabiks”Aleks Kuusklaid . Eriline tänu: Meelis Nukki ja Lääne-Nigula Varahaldus, Arne Tamm ja Mati Laanes, Kolm Otti OÜ ja Madis Kaljura, kes tegid kõik selleks, et laadakülastajad Oru kultuurisaali ja ümbritsevad parklad lume seest üles leiaksid.

Nööbitoitel töötav külastajate lugemise masin, mida laada sissepääsu juures assisteerisid kaks ilusat Oru Mari Kaja Puusepp ja Sirje Konks, andis tulemuseks 452 toredat laadakülastajat.

Tõenäoliselt päris kõik ikka loendatud ei saanud ja üle 50 müüja ning esinejad võib sellele arvule veel lisaks juurde liita. Ehk üle 500 inimese sai sellest suminast osa ning kui enamusele tõi laadal kogetu näole naeratuse ja hinge positiivseid emotsioone, võibki ettevõtmise kordaläinuks lugeda. Aitäh!

NB! Valiku laadafotosid ja videolõike kultuuriprogrammist leiad ka Linnamäe Arenguseltsi Fb-lehe postitusi sirvides.