Tere tali ja ilus lumine päev!

Ikka leidub meie inimeste albumites unikaalseid fotosid hoonetest, mis on läbi teinud taassünni ja ka neist, mil nii hästi läinud ei ole.

Keskel Oru vana koolimaja – avati 1903 (praegu LASi maja). Vasakul tagaplaanil 1937. aastal valminud Oru rahvamaja (lammutati 1995)

Pildistatud vana vallamaja eest. Vallamaja valmis 1893 ja kestab oma auväärse ea kohta kena tänaseni.

Kulla Oru kandi külade elanik! Kui Sul on kusagil kapis siinmail sündinud, elanud, töötanud vanemate ja vanavanemate albumeid, oleks suur rõõm kui helistad 5667 9002 (Eve Tamm-Hinno) või kirjutad messengeri või võtaksid need Linnamäele sattudes LASi majja kaasa. On suur rõõm sellest varandusest imelisi pärleid välja noppida ja tasapisi lisada Oru kandi digitaalsesse kodulooalbumisse Oru topoteek! https://oru.topoteek.net/ AITÄH!