Valge Laev Linnamäe kandis ja kutse rahvamatkale

Kaitseliidu Lääne Malev annab teada:

Aprilli teisel nädalavahetusel, 08-09.04. 2022 leiab aset Kaitseliidu Lääne maleva traditsiooniline patrullvõistlus “Valge Laev 2022”.

Seekordne rada kulgeb ka Linnamäe kandis.

Orienteeruv Linnamäe läbimine on laupäeva s.o. 09.04.2022 varahommikul. Võistlejate ülesanne on liikuda varjatult ja märkamatult, siiski tahame elanikele edastada sõnumit et selline võistlus on toimumas ja alas liiguvad 4liikmelised, sõjaväeriietuses ja varustuses võistkonnad. Lisaks on nendel päevadel liikluses rohkem sõjaväemasinaid.


Kuna seekordne võistlus on juubeliüritus, siis kutsume üles ka tavainimesi oma peredega osalema 7 km pikkusel rahvamatkal.

Foto: Kerdo Laherand

Pakume giidiga / juhiga jalutust Dirhamist Roostale, rajal räägitakse loodusest, ajaloost jne. Roostal ootab osalejaid soe söök. Kaitseliit tagab logistika ehk osalejad saavad jätta oma autod Roosta parklasse ja Kaitseliit organiseerib osalejad Dirhami.

Küsimused ja lisainformatsioon e-maili teel: tanel.tuiskkaitseliit.ee

Loe matka kohta lisa ka siit