Oru Hooldekodu külastamisest

Kallid lähedased, tuttavad ja sõbrad.

Palume teil viirushaiguste intensiivse leviku perioodil suhtuda hooldekodus viibivate inimeste külastamisse äärmise vastutustundega kuna just eakad kuuluvad kõige haavatavamasse riskigruppi, kellele viirushaigused mõjuvad kõige laastavamalt.

Austame lihtsaid ettevaatusabinõusid järgides nii oma lähedasi kui ka teisi hooldekodus elavaid eakaid kelle jaoks on see koht kodu.

Sellepärast palume tungivalt Oru hooldekodu külastamist planeerides arvestada alljärgnevate reeglitega:

1. Olge enne külastuse planeerimist 100% veendunud, et Teie enda tervis on korras. Ka väike nohu/ köha mis võivad tunduda tühised, võivad olla ohtlikud nõrgema immuunsusega inimestele.

2. Oma külastuse soovist (kuupäev ja ka kellaaeg) tuleb hooldekodu eelnevalt (1 päev ette ) teavitada. Seda saab teha tel: 4729 444 või meie e-posti aadressil. oru.hooldekodu@laanenigula.ee.See on vajalik selleks, et me saaksime külastusi hajutada.

3. Külastama võib korraga tulla maksimaalselt 2 inimest korraga. Kui tulijaid on rohkem siis kahjuks kõiki me sisse lubada ei saa.

4. Palume külastusele saabuda õigeaegselt. Oma kohale jõudmisest tuleb märku anda uksekella helistades. Külastajatele tuleb uksele vastu meie hooldustöötaja kes veendub, et olete terve.

5. Saabumisel tuleb desinfitseerida käed, täita tervisedeklaratsioon (selle annab hooldustöötaja) ning külastuse ajal tuleb kindlasti kanda maski. Ilma nende protseduurideta hoonesse sisenemine ei ole lubatud.

6. Palume kinni pidada külastuse ajast, mis Terviseameti soovitusel ei tohi olla pikem kui 15 minutit. Külastuse aja möödumisest annab märku meie töötaja.

Oleme tänulikud kui praegusel pingelisel perioodil meie maja reeglitest kinni peate ja austate sellega siin elavaid inimesi ja meie töökat personali.

AITÄH!