Näitus LASi Majas

Seekord saab LASi Maja teise korruse fuajees ja peeglisaalis vaadata Oru kooli noorte kunstnike töid teemal “Poliitikutest mandalateni”.

Poliitikute portreede nurgas on ka pisike trükifoto, mis annab väikese võrdlusmomendi, kuidas on kunstnik osanud portreteeritava isikupära edasi anda. Võib öelda, et mõne töö puhul on sarnasus lausa ahhetamapanev! Üllatusreaktsioone on saalist juba mitmel korral kuulda olnud.

Mandalate ees tasub pikemalt peatuda, et leida just Sinu selle hetke hingeseisundit kõnetav teos. On ju igaühel neist oma lugu rääkida, emotsioon edasi anda…

Selle toreda näituse autoriteks on Briti Elise Jõpiselg, Brita-Ly Pipar, Lauri Veltmann, Mia mai Muru, Hanna Liisa Viitmaa, Sven Passer, Rebeka Villakov, Johanna Loorens, Annaliisa Jõemaa, Kaarel Kiivit, Cristopher Kampmann, Luise Türnpu, Artur Novak, Veronika Laanes, Robin ja Roger Rohilaid, Emily-Saskia Pets, Kaur Nellis, Kregor Kuuskla, Karen Loorens, Kirke Kuusk, Robert Suslov, Astrid Kreemann, Meribel Laksberg, Kaidi Kleeman, Raido Ainlo, Mats Naar, Reti Randoja, Anete-Lota Rakul, Agata Brete Jõpiselg.

Tänud juhendajale, Oru kooli kunstiõpetaja Aive Nõupuule!

Tule vaatama!

Hea on leida oma või hea tuttava lapse ja lapselapse loomingu näol südantsoojendavat äratundmisrõõmu!

Peale näituse külastamist saab meie kohvikus head kooki ja kohvi nautida.

E-R, kella 9-16-ni.

Oled oodatud!