5. mai – “Teeme ära” talgupäev Linnamäel

Kevad on lõpuks kohale jõudnud ja taas on aeg tähelepanelikumalt ümbruskonnas ringi vaadata ning  – “kus viga näed laita, seal tule ja aita”, ka käed külge lüüa 🙂 .

Selleks on Linnamäel 5. mail toimuval talgupäeval mitmeid võimalusi – jätkuvad tööd terviserajal, kohendamist vajab turuplats ning ka Linnamäe park võiks jalutajaid tervitada riisutud teede ja lõkkeplatsi ning puhastatud metsaalusega. Jõukohast tegutsemist jätkub kõigile, nii emadele -isadele, kui väiksematele ja suurematele lastele.

Linnamäe talgujuhid on omavahel  koopereerunud – kui ühes punktis on töökäsi puudu ja teises üle, saab sujuvalt muudatusi teha ja igaühele sobiva tegevuse leida. Eesmärk on ju kõigil sama – midagi koos ära teha.

Plaanitud on ka ühine talgulõuna.

Selleks on hea teada osalejate arvu,  palume oma osavõtt registreerida siin:

Terviseraja talgud

Turuplatsi talgud

Linnamäe pargi talgud

Loodame, et ka Ilma Taat on sooja ja päikeselise päevaga panustamas 🙂

Kohtumiseni!