Kultuurisaalist

Olen andnud lubaduse kogukonna liikmeid kursis hoida sellega, mis puudutab kultuurisaali.

Eelmisel neljapäeval, 16.02.2017 kutsus vallavanem kokku koosoleku, kus osales ka arhitekt Tiit Trummal. Lugematuid kordi on arupeetud, milline oleks ikkagi kõige parem lahendus, mis meile siia sobiks ning mis oleks ka finantsiliselt mõeldav. Sellel korral lepiti koosoleku eel kokku, et enne keegi ruumist ei lahku, kui eskiis on valitud, mis läheb projekteerimisele, umbes sama olukord nagu paavsti valimisega 🙂 Eelnevalt olid meie piirkonna volinikud oma koosolekul kujundanud seisukoha, et kui valida saaks, siis valiks ikkagi veidi suurema ja uhkema ja meie piirkonna vajadusi paremini katva variandi. Tegelikult ka nii läks, sest me ei ehita seda kompleksi kümneks aastaks, vaid ikka viiekümneks ja rohkemaks aastaks. Uude kompleksi saab lavaga saal, mis täidab kooli jaoks aula funktsiooni, kogukonnal võimaldab aga oma üritusi seal pidada. Nüüd saame korraldada pidusid, kus osa inimesi ei pea teises saalis olema ning kõik võivad näha, mis laval toimub. Selleks, et saali võimalikult palju kasutada, lisandub kino näitamise funktsioon. Spordisõprade rõõmuks saame lõpuks jõusaali. Muudatusi tuleb palju ning nendest saab juba ka edasipidi rääkida-kirjutada.

Lisan oma postitusele mõned plaanid uuest saalist.

Oru kooli laiendus 1-k plaan V3-2 03-02-2017

Oru kooli laiendus 2-k plaan V3-2 03-02-2017