Treeningud spordisaalis

Veel on õhtud pimedad ning välja ei kisu. Aga tahaks ju end siiski liigutada. Selleks on suurepärane võimalus Oru Kooli spordisaalis. Lisan treeningud, mis hetkel käimas ning sinna mahub inimesi kindlasti veel osalema. Ole julge ja tule tee enda tervisele head!

Esmaspäev kell 19-20.30 Sulgpall (naised, mehed). Tasuta. Lisainfo: Tiina Laurand tel 53480684

Teisipäev kell 19-20 Jõud ja vastupidavus (naised, mehed). Osalustasu 2 eurot. Treening on ülesehitatud nii, et saad suuresti oma koormust ise reguleerida, kes kardavad hüppeid, siis need kas puuduvad täielikult või saab endale kohandada. Treener on Pilleriin Täht.

Kolmapäev kell 19-20.30 Võrkpall (naised). Tasuta. Oodatud on naised, kes on varem palli käes hoidnud, liitu julgesti! Lisainfo: Kadi Paaliste tel 56248565

Neljapäev kell 18.50-19.20 HIIT (naised, mehed). Osalustasu 2 eurot. Lihtsate harjutustega intensiivne treening. 30 minutit peaks päevast leidma igaüks, et oma tervisele head teha. Treener Pilleriin Täht

Neljapäev kell 19.30-21.00 Võrkpall (algajad mehed). Tasuta.

Pühapäev kell 18-19.30 Võrkpall (edasijõudnud mehed). Tasuta.

Lisaks on võimalus mängida lauatennist sellel ajal, kui saalis on trenn.

 

Nii, et tegevust jagub pea igaks õhtuks.

Väike meeldetuletus: saali põrandat peame me hoidma ning treeningule tuleme kõik üksnes puhta vahetusjalatsiga.