Kirimäe saare korrastustööd on selleks korraks lõpusirgele jõudmas

Tänaseks on Menter OÜ jätkanud kaasava eelarvega alustatut ja korrastanud Päästeameti projektitoetusesega (2887,74) Kirimäe saare supluskoha ning parkla vahelist ala. Enne ja pärast fotod räägivad enda eest:


Hoole ja armastusega on panustanud ka Saunja noorukese külaseltsi tegusad mehed – lisaks pinkidele ja veeohutusstendile valmistati Kirimäe saare randa sel suvel ka riietuskabiin. Nii on sellest pisikesest lahesopi süles paiknevast rannaribast saanud kena romantiline ajaveetmis- ja supluskoht väikestele ja suurtele, paaridele ja peredele. Neljajalgsetele pereliikmetele ka.

Kuna see tagasihoidlik supluskohake asub looduskaitsealal ja koristusmeeskonda palgatud ei ole, tuleb vaba aja veetmise käigus tekkinud prügi endaga kaasa võtta.
Sinu seiklus, Sinu prügi! Võta koju kaasa!

Suvekuudel renditualeti kasutamise võimalus jääb tõenäoliselt Oru osavalla eelarve paremaid aegu ootama või tuleb mõni muu hea lahendus, aeg näitab. Kiirelt peale kasvava võsa trimmerdamine ja muru niitmine jäävad selle paiga püsikuluks.

Suur-suur tänu kõigile kes sel mitu aastat kestnud teekonnal mõtte, sõna, tunde ja tunde kestnud VABATAHTLIKU töö ja ka rahalise toega abiks on olnud!
Meie esivanemad võivad rahul olla – orukate ajalooline supluskoht on hoitud ja korrastatud.

See on parimaks kingiks eelkõige meile endile…

Loe ka: https://las.ee/2023/01/26/kirimae-saare-supluskohast/