Oru OTTi esimesest sünnipäevast

Kohaliku taluturu lustlik seltskond Oru OTT tähistas möödunud reedel Linnamäe teeristi turuplatsil oma tegevuse esimest aastapäeva. Kokku tuli 25 müüjat ja rõõmsameelseid pidulisi oli vähemalt nii 250 tuuris.

Väike pilguheit ja märksõnad möödunust!
*Oru OTT kogunes 14. juulil 2023 , kohal olid: Auaste Tooma, Ingküla Kärra ja Mangu, Jalukse Aaviku, Koela Kallehansu talud. Linnamäe Tondi, Pihlaka, Pihlaka noored, Linnamäe Mesila. Mõisaküla Raudsepa, Seedermänni ja Urge talud. Nõva Break, Salajõe Linda ja Soolu Tursa talud ning Jalahooldusstuudio Vedrast.

*Peale 23. septembri Maal elamise päeva laata koliti sügisvihmade eest turuplatsilt LASi majja ja alates 19. mail toimunud Kevadlaata teeristi turuplatsile tagasi.

*24. novembril sündis Oru OTTi väike õeke – hobitegijaid liitev Oskuste OTT (Otse Tegijalt Tegijale)

*Oskajad käisid koos 20 korda. Õppida sai vähemalt 24 erinevat käelist tegevust.

*Lisaks toimus Oskuste OTTi raames 11 töötuba, neist kaks – koerakasvatuse ja juuretisega hapusaia töötoad suure huvi tõttu lausa mitu korda.

*Aasta jooksul on toimunud 49 Oru OTTi kaubakohtumist, kus on osalenud 73 kauplejat, neist Oru kandi küladest 46.

* Oru OTTi Sügis-, Jõulu- ja Kevadlaatadelt lisandub veel 37 unikaalset müüjat, seega kokku oleme aasta jooksul koostööd teinud 110 kauplejaga

*Kõige rohkem OTTe on aastaringselt osalenud Linnamäelt – 17, järgnevad Mõisaküla ja Saunja viie, Vedra ja Salajõe nelja osalejaga.

*Tänaseks on meiega liitunud OTTid ka naabrite juurest – Riguldi, Aulepa, Pürksi, Nõva, Panga, Suure-Lähtru, Palivere, Pürksi ja Vidruka küladest

*Kaugemalt käijad on tulnud Vasalemmast, Padiselt, Tallinnast, Lavassaarest jne

*Kõigil OTTidel on kohal olnud Koela Kallehansu talu ja Linnamäe Pihlaka talu

*Staažikamad OTTid (üle 20 korra osalenud) on Salajõe Linda, Auaste Tooma, Suure-Lähtru Tammejuure, Riguldi Luksi, Linnamäe Tammiku talud, Linnamäe Mesila, Panga küla Jahuhunt, Ingküla Mangu talu, Leili Küünarpuu.

*Esimene OTT, Kallehansu perenaine Päivi Viik alustas Linnamäe turuplatsil piima müügiga juba 2023 juunis, nii see OTTi pall veerema hakkas ja edasist te juba teate 🙂

*******************************************************************************

Tagasi sünnipäevapeo juurde! 🙂
Nagu ikka jagati sooje õnnesoove ja armsaid (üllatus)kingitusi.
Fotol Wana kooli kohviku sünnipäevakink


Kuulda sai karmoškamängu ja sünnipäevalaulu.

Pillimehed leidsid peavarju kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) abil soetatud telgi all ja ürituse voolumajandus toimis sama programmi toel ostetud elektriseadmete abil (fotol)


Lapsed hüppasid batuudil, lustisid mängujuhiga, limpsisid jäätist ning tegid toreda üllatusena kohale saabunud Kärbla küla Tammeoru talu “lastetaksoga” lustisõitu.

Nunnutada sai Oru küla Männiku talu kanu ja küülikuid, kostitada end OTTide poolt kaetud pidulaua taga.

Oli väheke teistmoodi OTTi õhtu. Pidulik, südamlik ja sünnipäevane 🙂

Suur tänu kõigile OTTidele ja loomulikult kallitele külastajatele!
Erilised tervitused meie aastaga välja kujunenud püsikundedele! 😉

Tänu Sulle Peoparadiis, Jäätisemasin Icekriim, Wana kooli kohvik, Rain Poolen, Maire Nigul ja Rista Naar, Anu Otisalu ja Leili Küünarpuu, Kaido ja Kaspar Hinno, Krooning AS, Lääne-Nigula Varahaldus ja Taavo Kaasen.

Lisa kommentaar