Linnamäe kontsertide päeva esimene esineja on Haldi 27.juulil kell 11.00 Koela talumuuseumis

Sa kõnnid kinnisilmi läbi musta-valge filmi

ei ükski pintsel värvi tallaalust teed

Kuid mitte keegi selles veega kaetud ilmas

röntgenpilgu abil teise sisse vaadata ei saa

Ei näe su mõtteid, sinu laule sinu meeles

ainult ise minule neid tasa sosistada saad

☀️Lääne-Eesti rehielamu ees ei tutvustata seekord vanu tööriistu ega Läänemaa talude elu-olu, millega te tegelikult võite samuti tutvuda, vaid kõrvu hakkab paitama noore eesti muusiku Haldi Välimäe vokaal. Haldi on öelnud, et tema missiooniks on hoida elus eestikeelse akustilise muusika kultuuri – ja seda te seal ka saate!

Viljandi Kultuuriakadeemia taustaga laulja loob ise muusikat, on välja andnud mitu plaati, teeb koostööd tuntud eesti muusikutega (Vaiko Eplik, Janek Murd, Mari Jürjens), laulnud duetti Eurovisiooni võitnud Portugali laulja Salvador Sobraliga. See kõik näitab, et tegemist on tõusva tähega, kes on valmis suuremaid lavalaudu ja festivale vallutama.

Tule 27. juulil kella 11-ks hommikukohvi nautima Koela Talumuuseumisse ning saa osaks suurepärasest eestikeelsest muusikast!🥰

Rohkem infot Linnamäe kontsertide päevast SIIT.