Linnamäe Kontsertide Päev 2024

Koos loome kultuuri – just nii kõlab käesoleva aasta Linnamäe kontsertide päeva moto. Järjekordselt on ligi 40 kogukonna inimest vabatahtlikult seljad kokku pannud, et tuua koduküladesse ja -taludesse imelist ning mitmekesist eesti muusikat. Traditsioonile omaselt on neli esimest kontserti tasuta, viimane tasuline.

Laupäeval, 27. juulil:
Kell 11 – Koela talumuuseumis
esineb silmapaistev noor muusik ja laulukirjutaja Haldi, kes oma esimese plaadi andis välja juba 16-aastaselt Vaiko Epliku käe all. Haldi on duetti laulnud Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Salvador Sobraliga.
Kell 13 – Uugla külas Vainu talus astuvad üles Jaanus Saks ja Johanna Randmann, kes on eelkõige tuntust kogunud ansambli Põhja-Tallinn vokalistidena. Duo kõlab kaunilt ja rütmikalt, saateks Johanna kitarri- ja Jaanuse klaverimäng.
Kell 15 – Linnamäe külas Seljamäe talus kohtab õiget rock’n-rolli, kus terava keelekasutusega Räpina Jack miksib hiphopi, bluesi ja rocki. Energiahulk, mille bänd laval publikumi hulka paiskab, pole džaulides mõõdetav. Seda kõike lihtsalt peab ise kogema!
Kell 17 – Keedika külas Otsa taluhoovil võtab ansambel Titoks klassikapillidel osadeks nii mitmedki tuntud lood, seovad need uue algoritmiga ja kuulajateni jõuab segu mustlas-jazzist, swingirütmidest kuni meloodilise salongimuusikani. Kaks kitarri, kontrabass ja viiul – enam paremaks minna ei saa!
Kell 20 – Jalukse külas Treimanni talus võtab kontsertide päeva õhtu kokku Eestis armastatud ja imetletud lauljatar Ines trioga. Väravad avatakse kell 19.00, õhtu lõpetab DJ. Pilet Inese kontserdile 18 eurot, lapsed kuni 14 a (k.a) tasuta.

Piletid Fientas https://fienta.com/et/linnamae-kontsertide-paev-ines-trio ja kohapeal, kaardimakse võimalus.

Asukohad leiad siit: https://tinyurl.com/ynkjn39z
Avatud kodukohvikud.

Kohtume Linnamäe seitsmendal kontsertide päeval!