Linnamäe beebikool alustab aastat uue juhendajaga

LASi majas koos käiva Linnamäe beebikooli uus aasta algab uue juhendajaga!

Siinkohal suur-suur tänu Merlinile, kes ikka ja jälle meie kõige pisematele vahvaid tegevusi välja mõtles ja läbi viis. LASi majas koos käiva beebikooli tunnis osales mõnikord koguni 15 mudilast!

Nüüd on Merlinil õigepea kodus oma pisike armsake kasvamas ja Linnamäe beebikooliga jätkab Carol Stopkin, kes tutvustab ennast nii:
“Olen üks aktiivne, rõõmsameelne ja teotahteline noor naine. Olen lõpetanud tegelikult lastega mitte nii seotud eriala – Rahvusvaheline majandus ja ärikorraldus TTÜs. Lisaks alustanud õpinguid personaaltreeneri paberite omandamiseks. Seda selleks, et tulevikus läbi viia ema-lapse treeninguid, et toetada emasid, kes laste kõrvalt treeninsaali ei pruugi jõuda.
Kuid mulle on tegelikult alati kõige enam meeldinud tegeleda lastega. Olen olnud paljudele lastele nii lapsehoidjaks kui ka lihtsalt mängukaaslaseks. Ise emaks saades otsisin ideid ja materjale, et lapsega võimalikult palju loovust toetavaid ja arendavaid tegevusi teha. Kõik see hakkas mulle niivõrd meeldima, et hakkasin järjest rohkem lugema ja uurima erinevate loovtegevuste kohta. Hetkel viin läbi Haapsalus Pesa keskuses beebide mängurühma ning väikelaste ja mudilaste loovtunde. Beebikool on minu jaoks uus põnev väljakutse 🙂

Kohtumiseni neljapäeviti kell 10.15 LASi maja mängutoas Linnamäel!