Maal elamise päeval, 23. septembril kell 12-15 Uuglas, LUMI ilutoas

SÜDAMEST SÜNDINUD, KIREGA TEHTUD

LUMI sai alguse lihtsast küsimusest: Kas on võimalik luua õrnem ja tõhusam nahahooldussari?
LUMI asutaja Helen otsis tooteid, mida saaks kasutada oma tütrel, kellel oli atoopiline dermatiit. Otsingud viisid ta uurima kanepiseemneõli. Ta hakkas tegema koostööd Eesti tippülikoolide teadlastega, ühendades oma kire teadmiste jõuga, mis viis lõpuks ebatavalise tootesarja sünnini, et lahendada karmid nahaprobleemid õrnalt ja tõhusalt ilma kõrvaltoimeteta.

LUMI tooted on tulvil looduslikke külmpressitud õlisid ja värskeid tooraineid. Säilitusainetena kasutame looduslikke antioksüdante ja orgaanilisi happeid, mille tulemusena pole meie toodete säilivusaeg pikk. Õhukindlad anumad tagavad toodete värskuse.

Kõlab kui väike vimka ja antireklaam, aga LUMI ei olegi tavaline: 2012. aasta algusest peale pole meie näohooldustooted sisaldanud ühtki kliendi  silmis meeldivat lõhnaainet, vaid vastupidi – rafineerimata kanepiõli lõhn on väga ebaharilik. Me kasutame praegu ja kasutasime ka siis tooreid rafineerimata taimeõlisid, hoolimata nende kalduvusest oksüdeeruda, mis muudab toodete koostise tõeliselt keeruliseks. Siiski ei teinud me tol ajal mingeid kompromisse ega tee neid ka nüüd.


Usume, et terviklik tervis on viis suurepäraste tulemuste saavutamiseks. See, mida me sööme, mõtleme ja tunneme, mõjutab otseselt nahka. Lisaks tootesoovitustele anname nõu ka keha ja vaimu eest hoolitsemiseks ning professionaalseks nahahoolduseks.

Tule meile Maal elamise päeval külla! Ootame Sind kella 12-15ni!
Uugla küla, Mõisatalli, Lääne-Nigula vald
Leiad meid siit

Sinu LUMI


NB! Loe ka LUMI linnast maale tulemise lugu siit

Vaata kindlasti, mida 23. septembril Oru kandi külades veel teha saab siit ,
Lääne-Nigula vallas – siit ja kogu Eesti Maal elamise päeva külastuskohtade kaart asub siin
.