Orukad pälvisid kõrge tunnustuse!

Taas on põhjust õnnitleda meie kohalikke tegijaid!

President Alar Karis õnnitles Rakveres toimunud vastuvõtul Eesti kaunimate kodude omanikke ning tunnustas tehtud töö eest .

Lääne-Nigula vallast käisid Rakveres vastuvõtul Linnamäe Lille talu omanikud, perekond Lilleorg

ja Kärbla küla Tammeoru talu omanikud Aile ja Tõnu Nõupuu!

Läänemaa kaunid kodud valis välja SA Läänemaa. Sihtasutuse vabaühenduste konsultandi Maarja Läänesaare sõnul käisid presidendi juures mullu välja valitud Läänemaa kaunimate kodude omanikud. Ta lisas, et selle aasta Läänemaa kaunimad kodud on alles väljaselgitamisel ja tänavused võitjad saavad presidendi käepigistuse järgmisel aastal.

President Alar Karis ütles Rakvere ametikoolis Eesti kaunimate kodude tunnustusi üle andes, et kodu ei lõpe välisukse või kodumaja väravaga. „Korras kodudest vaatab vastu Eesti naeratav pool. Olgu tegemist uue ümbrise saanud eramaja, renoveeritud kortermaja, uuendatud ridaelamu, lastepargi, linnaväljaku, külakeskuse, kooli, lasteaia, muuseumimaja või miks mitte ürdiaiaga urbaniseerunud keskkonna sopistuses,“ sõnas riigipea. Ta lisas, et see on kõik kokku ühine rõõm kaunimast Eestist.