Linnamäe kontsertide päev 29.07.2023

Linnamäe kontsertide päev kutsub Sind juba kuuendat korda!

Tule veeda üks mõnus suvepäev Linnamäel ja selle lähiümbruse külades mõnusa muusika saatel. Võta jalgratas ning vura mööda külateid, viies koduhoovis ootab Sind hea muusika ning väike kodukohvik. Kontsertpaikade asukohalingi leiad SIIT, ürituse FB lehe SIIT.
JA VEEL SUUR ABIPALVE!!! Linnamäe kontsertide päeva raames kutsume andma panust Linnamäe lasteaiale uute voodite soetamiseks! Loe lisa SIIT

Laupäeval, 29. juulil ootab Sind:
Kell 11 – Kärbla külas Tammeoru talus toimub multifilmimuusika kontsert. Esimest korda toimub kontsertide päeva raames kontsert eelkõige meie kõige nooremale publikule. Lisaks külastab kontserti üllatustegelane!
Kell 13 – Saunja külas Tootsi talus esineb Margus Vaher
Kell 15 – Oru külas Kalevi talus ootab meid särtsakas ja kaasahaarav Sten-Olle Moldau duo
Kell 17 – Soolu külas Rukismäe taluhoovil musitseerivad Hanna-Liina Võsa ja Urmas Lattikas
Kell 20 – Linnamäe külas Muraka talus toimub päeva viimane konsert, kus saab ka soovi korral jalga keerutada. Üles astub Full House Band

Neli esimest kontserti on tasuta. Kell 20 algav kontsert on tasuline, pilet 10 eurot, lapsed kuni 12 a (k.a) saavad peole tasuta!
Pileteid saab osta (vaid!) kohapeal

Kuna käimas on liikumisaasta, siis kutsume Sind seiklema jalgrattal. Pargi oma auto Oru kultuurisaali juurde ning vura mööda külasid. Teekonnal ootavad Sind pisikesed ülesanded.

Muusika liigutab kõiki! Kohtume Linnamäel kuuendal kontsertide päeval!