Linnamäe kontsertide päev 29. juulil – esimene kontsert kell 11.00 Kärblas, Tammeorul

Linnamäe kontsertide päeva esimene kontsert viib meid Kärbla külla.

Kärbla küla on esmakordselt mainitud juba 1511. aastal, kuid olnud vahepeal ka kaardilt kadunud. Paarsada aastat tagasi olid Kärbla külas oma veski ja kõrts. 1939. aastal oli Kärbla külas elanikke 58, 2023. aastal veidi vähem, nimelt 41.

Tammeoru talu asub Haapsalu-Keila maantee ääres, väike palkmaja suurte tammede all valmis 2012. aastal. Kümnekonna aasta jooksul on ehitatud juurde kõrvalhooneid ning istutatud rohkesti puid, põõsaid ja lilli. Talus väärtustatakse taaskasutust ja looduslähedust. Rajatud on hooldusvabasid permapeenraid, kogutakse vihmavett ja kasutatakse päikeseenergiat ning peetakse kanu.
2022. aastal sai Tammeoru talu Läänemaa kauni kodu konkursi nominendi tunnustuse osaliseks.

Kell 11 algaval lastekontserdil tulevad esitusele kuulsad hitid nii kodumaistest kui välismaistest multifilmidest. Oma lemmikud multikalaulud tunnevad ära nii kõige pisemad kui ka veidi suuremad lapsed!

Kontserdil kuulete mängimas viiulit, tšellot, klaverit, erinevaid rütmipille ning kaasa saavad musitseerida ka kontserdikuulajad ise!

Esinevad Merlin Porkma ja Ruslan Petrov. Oodatud on kõik lapsed ja lapsemeelsed, äratundmisrõõmu jagub kõikidele!
Avatud on mõnus kodukohvik!

NB! Facebooki kasutajad leiavad Linnamäe kontsertide päeva Fb lingi SIIT