Linnamäe tenniseväljak?

Küsimus Oru kogukonnale. Kuidas võiks kasutada Linnamäe külas, Maali maja juures asuvat vana korvpalliplatsi?

Üks võimalus oleks selline, projekti seletuskirjast: “Tegemist on multifunktsionaalse kunstmurukattega spordiväljakuga, millele on planeeritud tennise, võrkpalli ja „puuri-jalgpalli“ mängimise võimalused.

Väljaku laius on 17,5 ja pikkus 35m ning selle serva on projekteeritud 3m kõrgune paneelvõrkaed. Otstesse rajada aiakonstruktsiooni sisse 2x3m väravad. Väljakule paigaldada teisaldatavad võrkpalli- ja tennisevõrgu postid. Tenniseväljaku kate rajada eristava värviga. Kogu väljakupind on 0% põikkaldega ning 0,5% pikikaldega Kooli tee jalg- ja jalgrattatee suunas.” Kas minna sellega edasi või on teisi ettepanekuid, mida platsile rajada võiks?

Ootame tagasisidet eve@las.ee