Terviseraja talgutest

Pühapäeval, 07.05 pidasime tervisealal talguid. Kokku oli meid üle 20 inimese. Kuna seltskond oli tore, siis töö läks lenneldes. Tehtud said nii võsatööd, kui ka paviljonide värvimine. Töö konti ei murdnud ning tulemus oli kohe silmale näha 🙂

Rõõm on tõdeda, et kui midagi on vaja teha, siis spordirahvas tuleb ja ajab asja korda. Lapsed lugesid õhtul sõrmedel kokku, mitu erinevat tööd nemad proovida said 🙂 Värskes õhus maitses seljanka eriti hästi. Suur-suur aitäh kõikidele abilistele!

Kolm Otti tassisid oma tehnikaga talgute korras kõik oksahunnikud kokku. Masinate ja käte-jalgadega olid abis Jorma Tamm, Reimo Tamm, Hanna Oja, Andrus ja Robin Notton, Tauri ja Kertu Tammai koos Rebeccaga, Kadi ja Varje Paaliste, Siim ja Romet Siht, Renek, Ülo, Janek, Kaja ja Eliise Loorens, Marina Stein-Leier koos Libelli ja Mirelliga.

Ja see pole veel kõik. Ei tasu unustada ka Ike Lilleorgu, kes samal ajal staadionit korrastas ning endale Kaarli, Rico ja Kristoferi näol abikäsi sai.

Oru Spordiklubi

#liikumiaasta2023