Etendus “Vanaema ja vanaisa juures”

Haapsalu Noorte Huvikeskuse Draamaring toob 11. mail kell 18.00 Linnamäel, LASi majas vaatajateni oma uue etenduse “Vanaema ja vanaisa juures”, mis esietendus 27. märtsil Haapsalus Iloni Imedemaal. Juhendajad Anne Suislep ja Triin Reemann. Pilet 3.-

Päris lugusid vanaemadest ja vanaisadest esitavad: Elsa Johanna Talvistu, Uku Suislep, Lilia Viiret, Tõru Kannimäe, Grete Edasi, Jarek Mandre.

Mis siis toimub? Vanavanemate juurest astuvad läbi lapselapsed, kes esivanemate asemel leiavad eest hoopis ohtralt lugusid neist ja nende asjadest. Lõpuks on söögilaua taha kogunenud lapselapsed, kes vanavanemaid oodates maitsevad häid roogasid ja jutustavad lugusid…

Etendus kestab 30 minutit, seejärel võimalus noortele näitlejatele küsimusi esitada jne.

LASi maja uksed on külastajatele avatud alates 17.00 – Wana kooli kohvik pakub soolaseid ja magusaid ampse, avatud on mängutuba, Linnamäe noortekeskus. Maja teise korruse peeglisaalis saab vaadata Oru kooli õpilastööde näitust “Tervendav kunst”.

Võta pere, sõbrad ja vanavanemad kaasa ning tule noorte näitekunsti nautima!