Kuidas Lind lindudest pajatas

Teisipäeval käis Oru kooli 7. klass koos õpetaja Margit Kiivitiga LASi maja peeglisaalis lindude eluoluga tutvumas. Suleliste maailma kohta jutustas põnevaid lugusid linnuvaatleja ja loodusfotograaf, Saunja küla mees Peter Lind, kelle teemakohane fotonäitus on kõigile huvilistele LASi maja fuajees ja peeglisaalis avatud aprilli lõpuni.

Sissejuhatuseks näidatud slaidide lõppedes tekkis küsimus – kas tõesti olid need kõik Eestimaa linnud! Enamust, eriti neid värvilisi oleks nagu esimest korda näinud!

Mis on linnuvaatlus? Miks ja kuidas seda tehakse? Kui palju on Eestis linnuliike?Need ja paljud muud küsimused said põhjaliku ning silmaringi avardava vastuse. Nii juhtub, kui asjast kõneleb oma ala tõeline entusiast. Aeg möödus kiiresti ning väheke teistmoodi koolitund saigi läbi.

Hea loodusesõber! Kui soovid paljude, isegi maainimeste jaoks üsna tundmatu tiivuliste maailmaga lähemalt tutvust teha, võta sõbrad ja pere kaasa ning tule
27. aprillil kell 17.30 Linnamäele, LASi majja, kus Peter Lind annab Eesti kireva linnuriigi teemal lisaloengu. Üritus on TASUTA.

Ole hea, anna osalemisest teada 5667-9002 või eve@las.ee või messengeri.

Kohtumiseni! 🙂

Leia fotolt lind 🙂