Linnamäe lasteaias avatakse augustis viies rühm

Lääne-Nigula Vallavalitsus andis välja korralduse avada augustis täiendav rühm Linnamäe lasteaias. Meie jaoks tähendab see seda, et oma piirkonna lapsed saavad käia kodulasteaias.

Täna on Linnamäe lasteaias kohti 84le lapsele, sügisest on aga vajadus 102 koha järgi, järjekorras ootab 28 last. Eelmisel aastal sündis Oru osavallas 18 last, mis annab kinnitust et vajadus lasteaiakohtade järele on järjepidev ning tegemist ei ole anomaaliaga.

5. rühm avatakse tänasesse saaliplokki. Kuni uue saali ehitamiseni toimuvad liikumis- ja laulutunnid kas rühmades või vajadusel Oru kultuurisaalis. Kahju on küll, et saali ajutiselt ei ole, kuid tundub tähtsam, et 28 last saaksid käia oma piirkonna lasteaias ning ei peaks sõitma kas Taeblasse, Paliverre või Pürksi igal hommikul. Tegelikult on valla lasteaedades vabu kohti üle 60 ning teoreetiliselt oleks kõikidele koht olemas kuskil mujal lasteaias.

Loetud aastatega on saanud pisikesest kahe rühmaga lasteaiast juba üsna suur lasteaed. See aga näitab, et Oru piirkond elab ja areneb. Rõõmustame iga lapse üle!

Oru osavallavanem
Kadi Paaliste