Oru Kultuurisaalis tulekul…

Mida huvitavat on Oru kultuurisaalis tulekul?

HEA TEADA! Oru Kultuurisaali teatrietenduste ja kontsertite ajal saavad lapsed hoitud lähedal asuva LASi maja mängutoas. Helista ja lepi aegsasti kokku 524 3364 (õpetaja Regina).

Kaugemalt tulijad leiavad ümberkaudsete majutuskohtade info siit:

Pileteid Oru Kultuurisaali üritustele saab SULARAHAS osta ka Oru Raamatukogust E, K 9-17 T, N 13-19

UUS!

Inspireerituna Haapsalu võimlemisrühma graatsiast, kaunitest kostüümidest, ühistest ettevõtmistest, igaastastest välisfestivalidel osalemisest, lähenevatest võimlemispäevadest kutsume üles looma ka Linnamäele naiste võimlemisrühma.
Et rühm saaks toimida, peab olema vähemalt 8 naist.
Andke oma huvist teada orusaal@laanenigula.ee
Ootame kõiki 9. veebruaril kell 18.00 Oru Kooli Playback Showle. Pilet maksab 2.50 ning seda saab osta kohapealt. Oru Koolipere ja eelkooliealised lapsed saavad üritusele tasuta. Pilet annab võimaluse hääletada oma lemmiku poolt. Avatud on mitmed kohvikud.
Oma rohkem kui 20-aastase tegevuse jooksul on Kosmikud tõusnud Eesti üheks juhtivaks rockansambliks, kes on üllitanud seitse kauamängivat ja lisanud kodumaise raskerocki kullafondi hitid “Pulmad ja matused”, “Kuidas tuli pimedus”, “Öö ei lase magada”, “Sügis sanatooriumis” jpt. Oru kultuurisaali esinemisele saabuvad Kosmikud koosseisus Hainz (laul), Aleksander Vana (kitarr), Lauri Leis (bass), Kristo Rajasaare (trummid) ning bändi pikaagne produtsent ja sõber, kitarrist Elmu Värk.
Uksed avatakse kell 20:00
Piletid FIENTAST 20.-, kohapeal 25.-
Särav, energiline ja armastatud Anne Veski Oru kultuurisaalis kontserdiga Elu on püha.
Kontserdi kestvus 1,5 tundi. Vaheajata.
Piletid FIENTAST. Täispilet 24 eur. Pensionär 22 eur.
PILETID on VÄLJA MÜÜDUD!
Ilus kontsert tulemas. Täiesti tasuta.
Sobib kõigile, kes päevasel ajal kodus.
Muusikaõpetajad, tooge õpilased silmaringi laiendama. Kohtade broneerimine (koolid) orusaal@laanenigula.ee.
Säravamaid hetki Anne Paluveri karjäärist kajastab Toomas Kalli komöödia, mille on lavastanud Henrik Normann. Millest mõtleb näitleja enne oma juubelietendust, keda ta meenutab, milliseid uskumatuid lugusid jutustab? Seda, et nalja saab ka seekord, on nii elementaarne, et piinlik oleks seda üle korrata.
11. märtsil 19.00 Linnamäel, Oru Kultuurisaalis.
Piletid müügil PILETIMAAILMAS ja PILETILEVIS.
Piletid FIENTAST
Piret Kiristaja on õppinud biodünaamilist hingamist, grupijuhtimist ja sotsiomeetriat, refleksoloogiat, lisaks täiendab ennast täiskasvanute koolitajana. 2020.a lõpetas Holistika Instituudis terapeudiõppe.
Piret:”Oru kultuurisaalis läbime spetsiaalselt naistele mõeldud tantsuprogrammi, kus muuhulgas teeme tööd vaagnapõhja lihastega, et hoida ja tervendada selga ning vaagnapiirkonda. Vabastame keha ja meele pingeid ning loome iseenda sisemaailmaga toetavama ühenduse.”
Pühapäeval tunnike iseendale!
Regsitreerumine orusaal@laanenigula.ee
Paar aastat tagasi sai Sipsik 50-aastaseks. Aga ta kõnetab ja paelub ikka üha uusi lapsi.
Grupitellimused: orusaal@laanenigula.ee
Üksikpiletid Piletimaailmast.
Pileti hind: 9 eur
Indrek Taalmaa oma tuntud huumoris palju tutvustamist ei vaja. Küll aga sellise eluterve huumoriga elatud elu on visanud ette vimkasid ja uskumatuid ning usutavaid lugusid, mida kõike ka Indrek jutustama asub.
Lood elust enesest on argipäevast pidupäevani, naistest meesteni ja meestest naisteni.
Etendus 2 osas 40+40min. Avatud on kohvik.
Piletid FIENTAST:
tavapilet 15.-, pensionär, õpilane 12.-, TOETAJA PILET 20.-
Pilet uksel 20 eur.-