Linnamäe Pereklubi alustab tantsupidudega

Kätte on jõudnud pimedad sügisõhtud. Päev jääb aina lühemaks ja televiisor kujundab üha rohkem elu ja mõttemaailma. Tihtilugu pole see just seesama tunne, mis meid tõeliselt õnnelikuks teeks. Tahaks midagi positiivsemat, loovamat, arendavamat, meeldivamat.

Aga palun. 19. novembril alustab Oru Kultuurisaalis oma esimese tantsuõhtuga Linnamäe Pereklubi. Klubi on ellu kutsutud eesmärgiga pakkuda järjepidevat ja kvaliteetset õhtuveetmise võimalust heade sõprade, kolleegide ja pere seltsis. Püüame peo kvaliteedi hoida sellisel tasemel, et oleks isu tulla ja oodata ka järgmist pidu.

Sel hooajal on plaanis neli tantsuõhtut. Esimene neist toimub 19.11.22 algusega kell 19.00, tantsuks Airi Allvee ja Underwater Trio. Oleme planeerimas juba ka järgmist pidu, mis toimuks detsembris, kuupäev on veel lahtine. On laekunud ideid teha Pereklubi ja aastavahetuse pidu näiteks 31.12.22. Järgnevad tantsuõhtud oleks veel käesoleval hooajal veebruaris ja märtsis. Seejärel hakkab õues juba lind laulma ja sõrmed sügelevad mulda minema. Kui peod on osavõturohked, jätkame ka tuleval aastal alates sügisest 2023.

Plaanis on kutsuda üritustele huvitavaid külalisesinejaid, kes räägivad oma tegemistest või kutsuvad rahvast koos midagi põnevat ette võtma. Sellistest inimestest palume ka kogukonnal endal meile teada anda, et saaksime neid tutvustada.

Tantsuõhtul on enamus laudadest 10 kohalised ja nimelised. Nime lauale mõtleb iga laudkond ise. Igal laudkonnal on oma organisaator, kes komplekteerib seltskonna, maksab laudkonna osalustasu ja saadab korraldajale tema lauas osalejate nimekirja.

Esimene kord on osalustasuks 15 eur ehk üks laudkond 150 eurot. Osalustasu tasutakse sularahas või pangaülekandega hiljemalt 05. kuupäevaks jooksva kuu üritusel, mis ühtlasi on laudkonna broneeringukinnituseks.
Oru kultuurisaali mahub orienteeruvalt 10 laudkonda. Kui pidu on välja müüdud paneme ka vastava info selle kohta üles.
Tegemist pole tulundusliku üritusega, kogutud raha eest tasutakse ansambel ja saaliüür.

Joogid, söögid ja toidunõud korraldab iga laudkond iseseisvalt ja oma parema äranägemise järgi. Kohal on baar, kust on võimalik lisaks osta jooke, kohvi, teed ja lihtsamaid snäkke. Tõhusamat toitlustust baar ei paku.

NB! Hoiame kultuurisaali ilusat ja uut põrandat – võta KINDLASTI KAASA VAHETUSJALANÕUD!

Kogu informatsioon pidude toimumise kohta on kättesaadav Facebook’i üritusena, LASi FB-s ja kodulehel ning postrina reklaamtahvlitel.
Osalustasu 150 eur saab laudkonna eest tasuda a/a EE082200221069084859  Metsanurga OÜ (Kirjeldusse märkida pereklubi ja laudkonna nimi) või sularahas kokkuleppel. Tel 5034459, e-mail: info@a-rent.ee.

Andres Aviste
Linnamäe Pereklubi „ellukutsuja“