Maal elamise päev Oru kandis

Milline päev! Suvine ja sõbralikult soe ilm pani laadaplatsi kihama,

seiklushimulised orienteeruma ja ilulembesed Uuglas pesitsevat looduskosmeetika kaubamärki LUMI avastama. Sume sügisõhtu lõppes ahhetamapaneva tuleshow ning ERSO meisterlike keelpillivirtuoosidega Oru Kultuurisaalis.

Oli tõeline Maal elamise päev täis toredaid kohtumisi, üllatusi ja emotsioone – nii me siin Oru kandis elamegi!

Rõõm ja tänu, et päevast tulid osa saama ka naabrid Taeblast, Paliverest, Ristilt, Haapsalust, Noarootsist ja kaugemaltki! Oma silm on kuningas!

Kõik täna kogetu jääb hinge kõlama tänu tegusatele orukatele: laada korraldajad Anu Otisalu ja Lauri Lilleoks, seiklusorienteerumise eestvedaja Renek Loorens, LUMI perenaised Helen Hirv, Merle Tomson, Maarja Serg ja Eda Tamm, uhke õhtuse kultuuriprogrammi kokku pannud Viivika Orula ning lugematu arv vahvaid ja lahkeid abilisi! Koos saab suuri asju ette võtta!

Laadal oli kohal ka selleaastase Maal elamise päeva kogemusloo autorit, Jalukse küla Aaviku talu perenaist Janne Raud intervjueerima tulnud Kanal2 ! https://reporter.kanal2.ee/…/elu-voimalikkusest-maal…