Teatrietendus MÜRA Oru Kultuurisaalis

Lavastus MÜRA on Haapsalu Noorte Huvikeskuse draamaringi, loovtantsu ja rütmipilliringi koostööprojekt, kus teemat müra käsitletakse tragikoomilises võtmes helimüra, liikumismüra, infomüra ja muu ümbritseva olmemürana ning sellest vabanemise võimalikkusega, selle poole püüdlemisega.

Teema on tänasel päeval väga aktuaalne ja olenevalt tundlikkuse tasemest ka teismelisi, lavastuse näitlejaid, muusikuid ja tantsijaid kõnetav. Me supleme pidevas infomüras, sest interneti teel jõuab meieni iga sekund igasugust infot igast ilmakaarest. Müra saadab meid kodust kooli või tööni, mõnikord ilma, et me enam seda märkaksimegi. Pidev kohin kõrvades puudutab esmajoones noori, mitte enam ainult eakaid inimesi. Kust ja kuidas küll leida Vaikuse meri?

Lavastus põhineb näidendil Müra, mille autorid on Silvia Soro ja Kaido Rannik.

Mängivad või tantsivad: Grete Edasi, Tõru Kannimäe, Jarek Mandre, Uku Suislep, Lilia Viiret, Elsa Johanna Talvistu, Johanna Rammu, Frida Mei Kokk, Laura-Liisa Sõber, Anni Paat.

Bänd: Kustav Suislep, Andero Arro, Sandra-Liis Ender, Hendry Vikat, Martin Sündema, Roland Tristan Arro
Juhendajad: Anne Suislep, Triin Reemann, Arno SuislepPiletid enne etenduse algust.
Pilet: 1 eur
Grupibroneeringud koolidele orusaal@online.ee või 5214210