Folk-muusikal Oru Kultuurisaalis

Pop-folk tantsurühma Uppsar ja ansambli Antsud koostöös sündinud fantaasiarikas muusikaline tantsuetendus “Üle vee – Leigri lugu” räägib meile ammusest ajast väikeses kodumaises saarekülas, kus elatakse igapäevaelu ja tehakse suviseid toimetusi.

Ühel suveööl satub Leiger kokku metshaldjatega ning lõkkele löövad ootamatud tunded. Vanemate külaelanike manitsustele vaatamata satub loo peategelane müstiliste olevuste lummusesse. Seda on raske kõrvalt vaadata tema väljavalitul Maril. Loost ei puudu traagiline torm ja koomiline külarahvas.

Libreto: Aile Alveus-Krautmann
Lavastaja: Eneli Rüütli
Koreograafid: Eneli Rüütli, Simo Kruusement, Märt Agu, Diana Senkel, Edda Prillop
Muusika: ansambel Antsud
Laval: popfolk tantsurühma Uppsar tantsijad ja ansambel Antsud.

Etendusele eelneb (kell 18) rahvusvahelise tantsupäeva tähistamine ühistantsuga Oru kooli ees. Osalevad Linnamäe lasteaia ja Martna Põhikooli mudilased, rahvatantsurühmad Linnamäelt ja Haapsalust. Laulab Linnamäe segakoor. 

Pilet: 8 eur – 16 eur
https://fienta.com/et/folk-muusikal-u-le-vee-leigri-lugu

Grupitellimused al.10 inimest viivika@reiser.ee