Märgatud Läänemaal ja kaugemalgi!

Lääne Elu annab teada:

SA Läänemaa tänas eile õhtul Haapsalu kultuurikeskuses toimunud tunnustusüritusel „Läänemaa tunnustab 2021” tublisid Läänemaa inimesi ja tegusid, mis muudavad iga aastaga elu Läänemaal paremaks ja sisukamaks, turvalisemaks, rõõmsamaks, väärikamaks ja ilusamaks.

Otse loomulikult jagus tunnustust ka Oru kanti 🙂 .

Ja siin nad on:

Läänemaa Vedur 2021 – Silma Õpikoda, tegevuste eest pandeemia ajal

Viimane keeruline aasta on pannud looduskooli välja mõtlema uusi lahendusi ja tegevusi. Silma Õpikoda on korraldanud väikestele gruppidele piknikke looduses ning muid füüsilist ja vaimset tervist toetavaid tegevusi. Silma Õpikoja tegevusi on märgatud lisaks Läänemaale ka üle-eestiliselt.

Palju õnne Helen, Marko, Liina ja Kaja!!!

Ja kui kusagil on veel viimased kolm inimest, kes Silma Õpikoja vahvatest ettevõtmistest kuulnud pole, siis kõigest saab lugeda Õpikoja kodulehelt siin ja FB-lehelt siin.

Läänemaa Sädeinimene 2021 Elle Ljubomirov

Elle Ljubomirov on viimased viis aastat tegelenud kogukonna arendustegevuste juhtimisega Linnamäe Arenguseltsis, tänases Oru osavallas. Tema panus Läänemaa arengusse on aga kaugelt laiem ja märgilisem kui vaid üks kogukond. Tema igapäevategevused arendustöötajana hõlmavad nii kauneid kunste kui keerukaid ja tehnilisi ehitusobjekte. Ta teab, kuhu on vaja jõuda ja selles suunas ta ka tegutseb.

Elle omas elemendis 🙂 Palju õnne!!!

Nii tore, nii tore!

Sellised uudised teevad suurt rõõmu!

Ilusat kevade jätku!