Uus näitus LASi maja peeglisaalis

Näitusel olevad tööd on inspireeritud “Minu…” sarja reisiraamatutest, mida õpilased kirjandustunni raames lugesid.

Vabalt valitud riik ja raamat juhtisid õpilasi uurima, mis on iselooomulik valitud paigale, mis eristab seda paika teistest.

Saadud info ja lugemiselamus on kunstiõpetuse tundide raames koondatud ja vormitud maad/riiki kujutavaks plakatiks.

Kirjandus ja kunstiõpetus käsikäes.

Autoriteks: Rammo Keelus, Rageri Keelus, Rasmus Kleinberg, Dagmar Toffer, Oliver Kahn, Mai-Liis Vikman, Karel Markus Rääli, Caroline Samarajev, Gregor SAnder Schmidt, Romika Heiman, Riin Jürise, Relika Ormus, Gregor Villakov, Martin Sõelsepp, Jane-Anett Riibak, Raian Kleemann, Karl Mark Villakov, Kristin Vaarpuu.

Juhendaja Aive Nõupuu.

NB! Oru kooli noorte väljapanek leidis tunnustust kohe teisel päeval, 21. jaanuaril toimunud visiidil Läänemaad, sh Linnamäed ja LASi maja külastanud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Suti poolt.