Linnamäe Pihlaka talu ja sõbrad jõuluturul

Nagu septembri lõpus Maal elamise päeval nii ka nüüd, 18. detsembril kell 11-14 tuleb Linnamäe Pihlaka talu koos sõpradega Linnamäe teeristi turuplatsil välja väikese jõuluturuga.

Lettidel on mitmekesist kaupa nii jõululauale kui kingikotti – hapukapsas, marineeritud kurgid, õuna-, pohla ja pirnimahl, marjakrõpsud, kodune majonees, juust ja leib, munad, külmutatud astelpaju ja astelpajutooted, mahe rohumaalihaveise suitsuvorst, pasteet, sült, karask ja adravõi, erinevad hoidised, mesi, tulised tšillipiprad ja kõrvits, piparkoogid (saadaval ka laktoosi ja gluteenivabad), Nõmmiku talu kohupiim ja juustud, jõulupärjad, makramee, heegeldatud mänguasjad, kootud pitssokid ja Raypathi loodussõbralikud puhastustarvikud.

Kõhutäiteks pakutakse sooja suppi, kuuma teed ja jõulukeeksi.

Lisainfo: Linnamäe Pihlaka talu, tel. 513 2945