LUMI otsib Uugla tootmisse abitöölist!

MAALE TÖÖLE! 

LUMI kosub maal värskes õhus ja päikese all kenasti ning otsime taas oma tootmisse Läänemaal Linnamäe külje all särasilmset inimest.

Seekord ABITÖÖLIST tootmisse! Sinu tööülesanded on mitmekesised nagu väike-ettevõttes ikka – abistamine tootmises, eelkõige pakendamisel ja sildistamisel, karbistamisel, lao ja ruumide korrastamine, koristamine, nõudepesu jms.

Kasuks tuleb eelnev kogemus toidutööstuse valdkonnas. Kindlasti oled meie lemmikkandidaat, kui hindad puhtust ja korrektsust, oled abivalmis ja hakkaja, oled looduslähedase eluviisi pooldaja, positiivse ellusuhtumisega, ei tunnista sõnapaare “ei oska, ei taha, ei viitsi” ning uskumusel, et kõigele on alati lahendus, see tuleb lihtsalt loominguliselt lähenedes üles leida.

Kui tunned, et antud valdkond ja meie tegemised Sind kõnetavad, kirjuta julgesti hei@luminordic.com kuni 24.11