Linnamäe kontsertide päeva kokkuvõte

Linnamäe kontsertide päeva korraldanud külade esindajate kokkusaamisega teisipäeval LASi majas, sai selleaastasele Oru piirkonna suurimale muusikasündmusele asjalik punkt pandud.

Tšellopoisid Väike-Nõmmkülas Dikali talus

Materjali käigu pealt lahenduste leidmiseks ning kogemustest õppimist jätkub selliste ürituste puhul alati.

Andrus Bonzo Albrecht Salajõel Vanamangu talus

Kuidas tulla toime, kui tuul enne kontserdi algust mõned telgid metsa veab, autod parkla täitudes juba kitsast külateed ummistama hakkavad, artist autotäie vajalikku atribuutikat maha unustab või Linnamäele sõites hoopis ära eksib?

Käsikellade ansambel Campanelli Oru Kultuurisaalis

Tänu selliste eluliste asjade lahendamisele on Oru kandi külades märkamatult ja sujuvalt peale kasvanud hulgaliselt suurte kogemustega vähemalt 150-350 külastajaga ürituste korraldusmeeskondi. Praktika ja elukool missugune!

Siiri Sisask Mõisakülas Urgel

Teadmised, mida sellised ettevõtmised endaga kaasa toovad, mille kõige peale on vaja mõelda, on tänaseks olemas Seljakülas, Keedikas, Jalukses, Uuglas, Linnamäel, Kärblas, Saunjas, Mõisakülas, Soolus, Vedras, Salajõel ja Niibis. Sel aastal said käe valgeks, korralduse koostöökogemuse ka naabrid Noarootsi osavallast, Väike-Nõmmkülast.

Lindpriid Vedras Eringe veski juures

Vaata selleaastase kontsertide päeva peategelase, Vedra küla peo pildigaleriid ja videot siit ning tule proovi Sulle sobival ajal järele küla 500ks aastapäevaks valminud 17ne kontrollpunktiga seiklusorienteerumise marsruut.

***

Selline ta siis sai.

Korraldajate emotsioonid olid igati positiivsed. Nagu tagantjärele kuulda on olnud, jäid rahule ka sajad ja sajad muusikasõbrad Läänemaalt ja kaugemaltki, kes 31. juulil Oru kandi külades ringi tiirutasid ja uusi kohti avastasid.

Aitäh kõigile tulemast ja meie koduõuedes toredaks ja sõbralikuks külaliseks olemast!

***

Neljandat aastat toimunud ürituse kohta võib öelda, et sammhaaval on tekkinud juba väikestviisi traditsioon.

Kas järgmisel suvel saab teoks Linnamäe kontsertide päeva esimene minijuubel, seda näitab aeg.