Saunjas tegutsev Catree sai oma toodetele uue piirkondliku tunnusmärgi

„Läänemaal tegutsevad erinevates sektorites väga tublid ettevõtjad, kes pakuvad tarbijatele nii imelisi maitseelamusi kui ka kasutajarõõmu. Selleks, et Läänemaalt saadud positiivseid elamusi paremini esile tuua ja aidata kogetust luua veelgi eredamad mälestused, lõime „Läänemaa oma“ märgise. Meie soov on, et see märgis kujuneks hea maitse- ja kasutajaelamuse sümboliks,“ ütles SA Läänemaa juhataja Anu Kikas.

Esimesed märgist taotlenud ettevõtted olid valdavalt toidutootjad, kuigi kõige esimesena taotles märgistuse Catree OÜ, kes valmistab helkivaid prosse.

Järgmisena said oma toodetele „Läänemaa oma“ märgise Ümaron OÜ, Väike Värvu OÜ ehk Otsa talu, Nõva Break OÜ, Roberti Mesi OÜ, Hansu Mahetalu, Vainu Talu OÜ, Spyridon OÜ ehk Emme Köök, Oosaare Ait OÜ, FIE Ave Rosenberg, FIE Kristjan Nebokat, Tammejuure Mahetalu, Eesti Seenefarm ja Haapsalu Tarbijate Ühistu.

“Lääne Elu”

Malle-Liisa Raigla