Maal elamise päev laupäeval, 26. septembril 11-16 – JÄÄB ÄRA!

Seoses Oru Hooldekodu koroonajuhtumiga jäävad Maal elamise päeva üritused ORU piirkonnas ära.

Mullusega võrreldes veidi väiksemas mahus, kuid siiski. Uudistada saab uusi, aga ka tuttavamaid paiku.

Ka sel aastal on võimalik külastada suurejoonelist ja mastaapset aiandusparadiisi – Haava puuvilja- ja viinamarjatalu ning iluaeda Saunjas. Tegutseb kodukohvik, saab puuvilju kaasa osta. Ringkäik aias algab kell 13.00.

Uue tulijana Maal elamise päeval osalejate peres ootab huvilisi OÜ Catree Saunjas (kohe Keila maantee ääres, Jõekääru põik 6). Selle mitmekülgse perefirma tegevusvaldkonnad ulatuvad helkivatest värvilistest prossidest eritellimusega mööbli valmistamiseni, tule vaata ise järele! Kindlasti pakutakse ka midagi maitsvat põske pistmiseks. Karini ja Urmase maal toimetamise lugu saab lugeda SIIT.

Oru piirkonna külastuskeskuses Linnamäel, LASi majas saab vastuseid kõikvõimalikele Oru piirkonna eluolu puudutavatele küsimustele. Lähiümbruse kinnisvara kohta jagab infot PINDI Kinnisvara.

Kokkuleppel on võimalik külastada värskelt renoveeritud ORUMERi büroohotelli.

Kergemat ampsu pakub Wana kooli kohvik, avatud on laste mängutuba.

Kaugemalt tulijatel aitab kohale jõuda Maal elamise päeva külastuskaart.

Ja kui Oru kandiga tutvutud, võib suuna võtta näiteks mõne kilomeetri kaugusele Koela talumuuseumi juurde, kus kell 12.00 algab Mihklilaat või hoopiski Sutlepa poole, kus asub Noarootsi piirkonna külastuskeskus.

Vaata SIIT üle ka teiste Lääne-Nigula valla piirkondade tegemised selleaastasel Maal elamise päeval, 26. septembril.