Konkurss„Läänemaa parim toode või teenusˮ ning „Aasta tegu 2020ˮ

ALGAS RAHVAHÄÄLETUS!

Rahvahääletus kestab 5.09-23.09.2020 ja konkursi võitjad kuulutatakse välja Läänemaa ettevõtjate galal 9. oktoobril 2020.

Hääletada on võimalik kolmes kategoorias:

1) Läänemaa parim toidu toode 2020

2) Läänemaa parim muu toode või teenus 2020

3) Läänemaa aasta tegu 2020

Meie kandist on parima toidu kategooriasse esitatud Linnamäe Lihatööstuse tooted:

*Hirveliha äkis metsaseentega – toode, milles on kasutanud parimat Eesti metsadest pärit hirvelihast tehtud külmsuitsu sinki, mida on suitsutatud eheda lepasuitsuga.

*Pardifilee marinaadis – parima hinna ja kvaliteediga marinaadis pardifilee Eesti turul. Tarbija saab restoraniväärilise toidukogemuse ilma suuri ettevalmistusi tegemata. Esimene selline toode Eesti turul.

Hääletada saab SIIN

Läänemaa aasta teo kategoorias aga Linnamäe kauplusega seotud uuendused:

*Esimene Eesti nutikassaga maakauplus Coop Linnamäel.

Coop Linnamäe väikekauplus on esimene väike maapood nii Läänemaal kui terves Eestis, kus võeti kasutusele nutikassad. Seni olid nutikassad vaid linnakaupluste privileegiks.

*Coop kauplustes tervisetoodete riiulite sisseseadmine.

Tervisetoodete riiulid olid seni vaid linnainimeste privileegiks. Nüüd on need tervisetoodete riiulid kõigis Coop Haapsalu kauplustes Läänemaal – Konsumitest väikekauplusteni. Vitamiinid, toidulisandid, nohutilgad jm. on nüüd kättesaadavad kõigile Coop Haapsalu kaupluste klientidele. See mõte sai teoks tänu Linnamäe kohalikule arenguseltsile, kes ideega Haapsalu Tarbijate Ühistusse pöördus. Esialgu sisustasimegi Linnamäe kaupluse terviseriiuli ja edasi läks see juba loogiliselt kõigisse teistesse Läänemaa Coop Haapsalu maapoodidesse.

Hääletada saab SIIN

Näita kohalikule ettevõtjale oma toetust!